Studirajte u Americi i Kanadi

Preko Ino agencije od sada možete aplicirati na preko 150 univerziteta i koledža u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi preko sistema ApplyBoard.

Apply Board je najveći severno-američki sistem za visoko obrazovanje, preko kojeg studenti imaju niže cene apliciranja i školarina, i olakšan upis. Acceptance rate je 95%! Ino agencija je njihov eksluzivni zastupnik za Balkan i možete nam se obratiti za slanje prijava koje šaljemo direktno.

Studije su najbezbedniji i najlegalniji način da počnete svoju karijeru u Americi ili Kanadi.

Koledži koje studenti biraju su oni visoko rangirani poput University of Waterloo, San Jose State University, Washington State University, University of California, Queen’s University i mnogi drugi. Cena školarine varira od 10 hiljada evra do 40 hiljada evra. Studije u Kanadi su uglavnom jeftinije, a troškovi života variraju od grada. Kada nam pošaljete upit za studije poslaćemo vam i troškove cene života za određeni grad.

americki univerziteti

Na AppyBoard platformi možemo jasno videti cene studija, kao i troškove života, i sve druge prateće informacije vezane za odabrani univerzitet i program, tako da ste potpuno sigurni.

studije u americi i kanadi
Venice Beach, Los Anđeles

Preko nas imate i do 30% jeftinije prijave i školarine, a naša usluga slanja je besplatna. Aplikacije za Ameriku i Kanadu izuzetno su komplekne i ovo je apsolutni najlakši način da se upišu studije u Severnoj Americi.

Ino agencija može da vam pomogne u apliciranju, sakupljanju dokumentacije kao i proceni univerziteta i programa koji odgovaraju vašem profilu i planovima.

Ukoliko ste zainteresovani za studije u Americi ili Kanadi, pošaljite besplatan upit ispod: