Ino Agencija posetila MODUL Univerzitet u Beču

modul beč ino agencija

MODUL Univerzitet je prestižna austrijska biznis i hospitality škola čiji su svi studijski programi na engleskom jeziku. Nalazi na Kahlenberg brdu iznad Beča, u 19. distriktu Beča, koji važi za najskuplji deo Beča. Ceo univerzitet je u staklu i pruža se pogled na ceo Beč i vinograde.

modul univerzitet ino agencijaDirektorka Ana Marija Popović imala je sastanke sa dekanom Florianom Aubkeom i direktorom upisa Alexandrom Barijem, gde je razgovarala o studijskim programima i apliciranju na osnovne i master studije. Ceo univerzitet je veoma lep, zgrade i učionice su nove i odlično opremljene, sa dobrom kantinom i različitim sadržajima da studentima učenje bude što lakše i prijatnije. Univerzitet je mali i ima 650 studenata iz 70 zemalja, što omogućava profesorima da budu veoma orijentisani na studente, i svaki student može da ima svog mentora ako mu je potrebna dodatna pomoć u učenju ili ispunjavanju zadataka. Postoje i različiti studentski klubovi, kao što su Vinski klub, Fudbal klub, Filmski klub, gde studenti mogu da se bavi različitim hobijima i aktivnostima.

MODUL Univerzitet ima jedinstven kvalitet jer je Privredna komora Austrije vlasnik univerziteta i univerzitet je neprofitna organizacija, čiji je cilj da ima odlične međunarodne i studente. Akcenat je na biznis i hospitality programima, jer MODUL ima i prestižnu Srednju školu za hotelijerstvo i ugostiteljstvo. Ministarstvo obrazovanja Austrije strogo reguliše sve privatne univerzitete u Austriji te je kvalitet studija isti kao i na državnim univerzitetima, jedino odnos ka studentima potpuno drugačiji.

MODUL Univerzitet ima svoj youtube kanal gde se možete detaljno informisati.

Bachelor

Osnovne studije traju 3 godine, osim programa od 4 godine (Hotel Management and Operations) gde je uključena i jedna godina praktičnih predmeta i treninga na MODUL Tourism College. Preuzmite Bachelor brošuru ovde.

osnovne studije modul bec

Master

Master studije traju dve godine. Preuzmite Master brošuru ovde

Programi su:

  • Master in Management
  • Master in Tourism Management
  • Master in Sustainable Development

Život

Beč je grad koji je više godina za redom proglašavan kao grad sa najvišim kvalitetom života za svoje stanovnike. Što se stanovanja tiče, MODUL ima 2 studentske rezidencije na 10 minuta prevozom od fakulteta, čija je cena mesečno 300 evra. Za mesečne troškove u Beču je potrebno oko 700-800 evra mesečno, uključujući i smeštaj.

Cene studija

Cena studija po godini je 12000 evra, a za Master studije je moguće dobiti umanjenje na 9000 evra po godini, ako imaju prosek iznad 9 na osnovnim studijama.

studije u beču

Prijava

Prijava preko Ino agencije je besplatna, uz besplatnu reviziju dokumentaciju i slanje. Pošaljite nam dokumentaciju na office@inoagencija.com i mi ćemo je direktno poslati, ili pozovite 0615544199 za više informacija.


Ako želite da studirate u inostranstvu pošaljite nam besplatan upit