Modul University Beč

MODUL Univerzitet u Beču je vodeći austrijski privatni neprofitni Univerzitet, čiji je vlasnik Privredna komora Austrije.

modul beč ino agencija

Univerzitet nudi moderne osnovne i master studije, kao i različite MBA programe po kojima je poznat. Kampus se nalazi na brdu Kahlenberg u 19. distriktu i pruža fantastičan pogled na Beč! Ovaj distrikt je najskuplji deo Beča, i svojim studentima Modul nudi odlične uslove za studije, ali i komfor i bezbednost.

Studije su na engleskom jeziku, na programima akrediovanim od strane austrijskog ministarstva obrazovanja i dobija se državna diploma.

Moto Univerziteta je “Expanding Horizons” i veoma je međunarodno orijentisan. Svi programi su na engleskom i 60% studenata dolazi van Austrije. Univerzitet je orijentisan na poslovne (biznis) studije, kao i na oblasti turizma, ugostiteljstva, održivog razvoja, javne uprave, menadžmenta novih medija i internacionalnog menadžmenta. Svi programi su akredirovani od strane austrijskog Ministarstva za nauku i istraživanje, i akademski nivo studija je veoma visok. Modul je Resarch University, i ima svoje istraživačke centre koji su u toku sa trendovima u nauci.

studije u beču

Univerzitet nije veliki i ima ukupno 600 studenata, zbog čega su profesori i osoblje veoma posvećeni studentima. Kancelarija za međunarodne studente je na raspologanju za sve administrativne i druge potrebe. Studenti često rade prakse u biznis i hospitality sektoru, zbog čega Modul svake godini beleži rast u broju studenata.

Modul je deo European Universities Consortium, čiji su članovi i Bocconi, Tilburg, Carl Benz University i drugi.

Modul ima dve rezidencije na 10 minuta od fakulteta, te studenti uglavnom žive u blizini svojih studija. Cena rezidencije je 300-350 evra mesečno.

Što se programa tiče, preuzmite brošure:

Bachelor studije Brošura Modul Bachelor

Maste studije Brošura Modul Master

 

Cena za osnovne studije je 11000-13000 evra po godini, a studije traju 3 godine. Moguće je platiti svaku godinu u dve rate.Cena za master studije je 12000 evra po godini, a studije traju 2 godine. Moguće je platiti svaku godinu u dve rate. Postoji i Early Bird Discount, odnosno popust za ranije prijave. Ukoliko se kandidat prijavi, bude primljen i uplati prvu ratu za studije do 31. Maja, student dobija 1000 € popusta na ukupan iznos školarine.

Preko Ino agencije prijave na Modul su besplatne.

Ukoliko ste zainteresovani za studije u Austriji pošaljte nam upit