Munich Business School Nemačka

Minhenska Biznis škola je vodeći privatni biznis univerzitet u Nemačkoj, koja postoji već 35 godina i akreditovana je od strane Bavaske i Nemačke.

munich_lg

Munich Business School je izuzetno povezan za nemačkim kompanijama i svake godine  njihovi studenti se zapošljavaju na visokim pozicijama u nemačkoj i svetskoj privredi. Smatra se jednim od glavnih izvora kadrova za nemačke kompanije.

Svi studijski programi na MBŠ su akreditovani i od FIBAA (Foundation for International Business Administration Accreditation). FIBAA je evropska, internacionalno orijentisana agencija za kvalitet  u visokom obrazovanju. Sam univerzitet je mali, i ima 500 studenata, što omogućava profesorima da se zaista posvete studentima.

Pročitajte vest o našoj poseti MBS.

67ee1f076f51311d2f9c38c74976d04f

Minhenska Biznis Škola važi za najinternacionalniji i najotvoreniji nemački univerzitet. Predavači su vrhunski akademci, ali i eksperti iz industrije i privrede Bavarske, kao i međunarodnih firmi koje rade u Nemačkoj i u svetu. MBŠ nudi veliki broj praksi za vreme i posle studija, i odlično su povezani sa firmama u Nemačkoj. Kroz alumni mrežu i karijerni centar MBŠ, Univerzitet se sam zalaže da se studentima nađu prakse i poslovi u Nemačkoj. U toku studija moguće je otići na razmenu na neki od njihovih partnerskih univerziteta ili preko Erasmus + programa.

Svi programi mogu biti na engleskom ili na nemačkom jeziku, neki počinju i na zimu.

munich business school 2
Ana Marija Popović u poseti MBS

Cena studija je okvirno 11000 evra po godini, postoje varijacije po programima. Svake godine radi se obavezna praksa koja je najčešće plaćena.

Preko Ino agencije prijava je besplatna i dobijate direktan kontakt sa univerzitetom i besplatnu reviziju dokumentacije – nije lako upisati i zato je preporuka aplicirati preko Ino agencije.

Prijava traje cele godine.

Preuzmite brošuru za Master na engleskom jeziku ovde.

Ukoliko ste zainteresovani za osnovne ili master studije na Munich Business School pošaljite besplatan upit: