Apliciranje na državne univerzitete u Evropi

Želite da apliciranje na univerzitete koji nisu na listi naših partnerskih univerziteta? Imamo rešenje!

Nudimo jedinstvenu uslugu apliciranja na državne univerzitete širom Evrope.

Posedujemo višegodišnje iskustvo u upisivanju studenata na top državne univerzitete u Evropi.

Zajedno sa vama, biramo prave studije za vas, apliciramo na stipendije, i pružamo podršku u pisanju aplikacija, motivacionih pisama, biografija i preporuka. Ako ste zainteresovani za Kembridž, Oxford, LSE, UCL, Sorbonu, Bocconi, Bolonju, Sapienzu, Politecnico di Milano, državne univerzitete u Beču, Berlinu, Minhenu, Pragu onda su mentorski paketi idealna usluga za vas – upisaćete bez stresa. Uvek apliciramo na više fakulteta, i dokumentaciju radimo tako da zadovoljava standarde svih univerziteta.

Ono što nas razlikuje i izdvaja od drugih agencija je naš fokus na potrebe i želje studenata kojima pružamo psihološku podršku, pomažemo u pronalaženju idealnog programa na osnovne i master studije, pomažemo u traženju smeštaja i popunjavanju formulara za studentske vize i bavimo se aplikacionom procedurom – pripremom i slanjem dokumentacije.

Svakome ko smatra da bi mu pomoć, savet, možda samo neka više informacija dobro došla pri kompleksnom procesu upisa na Univerzitet u inostranstvu, bih preporucila da se posavetuje sa Ino Agencijom, a posebno Ana Marijom koja je, meni lično, bila od velike pomoci! Posavetovala me je pre svega kao čovek, iskreno, otvoreno, zatim profesionalno pristupila celom mentorstvu i pomogla da izaberem pravi fakultet i upisem Master na Univerzitetu u Insbruku (Austrija) koji sam želela i kojim sam prezadovoljna u ovom trenutku! Hvala Vam!

Tanja Pantović

Želim da se zahvalim Ino Agenciji sto su bili strpljivi, informisani i nadasve profesionalni. Da nije bilo njih ne bih se upisao na univerzitet u Italiji.. Uz njihovu pomoc dobio sam i stipendiju. Pored izuzetnog profesionalizma moram da naglasim da sam više nego oduševljen njihovom ljubaznošću i spremnošću da se angažuju i pomognu na svim poljima (CV, motivaciono pismo, predupis itd.) Iskreno od srca svakom studentu proporučujem Ino Agenciju.

Lazar Jokić

Ino agencija ima divan tim koji na vrlo predusretljiv i informativan nacin vodi ceo proces prijave na master. Komplikovanu proceduru čine lakom i zaista pružaju pregršt informacija o studijama i zivotu u inostranstvu. Upala sam na master programe u Holandiji ( Tilburg University), Belgiji (KU Leuven) i u Austriji (University of Vienna) i smatram da je Ino agencija imala veliki doprinos u ovome. Ovim putem bih želela da im se još jednom zahvalim i poželim veliki uspeh.

Biserka Ludoški

POGLEDAJTE I SAČUVAJTE KOMPLETNU PONUDU INO AGENCIJE

*cene izražene u evrima obračunavaju se po srednjem kursu Narodne banke

MENTORSKI PAKETI 

Basic paketMentorski paket Basic je idealan za studente  koji apliciraju za Master studije koji ne traže stipendiju, ili srednjoškolce koji apliciranju na Osnovne studije i koji imaju dve do tri aplikacije.

Cena je 600 evra za ceo paket. Plaća se u 3 rate.

Kliknite na sliku za više informacija i cene.

 

 

 StandardMentorski paket Standard je namenjen aplikantima za Master koji imaju više aplikacija ili traže stipendiju, jer je obim aplikacione dokumentacije i prijava veći.

Cena je 800 evra za ceo paket. Plaća se u 3 rate.

Kliknite na sliku za više informacija i cene.

 

 

 Publication4Mentorski paket Premium namenjen je srednjoškolcima koji apliciraju na više programa Osnovnih studija, jer su za osnovne studije prijave uvek kompleksnije. Pogodan je i za studente Master studija koji žele veći broj preporuka i konsultacija.

Cena je 1000 evra za ceo paket. Plaća se u 3 rate.

Kliknite na sliku za više informacija i cene.

 

 


Ako želite da studirate u Evropi pošaljite nam besplatan upit