Prezentacija Univerziteta Webster Vienna u Beogradu

Da li želite da studirate na engleskom u gradu koji je godinama proglašavan kao najbolje mesto na svetu za život? Stabilna ekonomija, puno radnih mesta i naravno saher torta su samo neki od razloga da odaberete Beč!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Webster Univerzitet je elitni privatni univerzitet, deo američkog univerziteta Webster koji već 40 godina ima svoj kampus u Beču. Poznat je po studijama po američkom sistemu, posle kojih se dobijaju austrijska i američka diploma, predavanjima u malim grupama, velikoj posvećenosti profesora studentima, ali i odličnom networkingu kako sa regionalnim studentima, tako i studentima iz Amerike i celog sveta. Webster je zaista globalni univerzitet sa odličnim uslovima studija, potpuno bezbeden i orijentisan na pojedinca. Više o Websteru saznajte ovde. Mi omogućavamo direktan upis na Webster i ovo je odlična prilika da saznate više o jednom od vodećih austrijskih univerziteta.

sandra

Pridružite nam se na prezentaciji Univerziteta Webster koju će održati gospođa Sandra Schneider, Head of Admission Office Webster Univerziteta. Sva pitanja o studijama, upisu, smeštaju, vizama kao i prilikama za zapošljavanje moći ćete da je pitate na koktelu koji će se održati posle prezentacije, kao i članove tima Ino agencije.

Vreme: 1.decembar 2017. u 18h

Mesto: Hotel Crowne Plaza Beograd, sala Mediteran (na spratu)

Prijave za prezentaciju su obavezne jer je broj mesta ograničen. Molimo popunite prijavu ispod: