Izuzetna posećenost promocije Univerziteta Cattolica u Beogradu i Novom Sadu!

Università Cattolica del Sacro Cuore, poznatiji kao Cattolica, je najveći privatni univerzitet u Italiji  i  Evropi, koji broji čak 45 hiljada studenata. Ovaj visoko rangirani univerzitet neguje tradiciju dugu sto godina i uživa veliko poštovanje studenata. Cattolica ima kampuse u Milanu, Rimu, Piacenzi, Cremoni i Bresci.

Ino Agencija je organizovala promociju Univerziteta Cattolica u Beogradu i Novom Sadu. Ovo je bio prvi put da je promocija ovakvog tipa održana u Novom Sadu i izuzetno nam je drago što smo omogućili studentima i njihovim roditeljima da se informišu o studijama na ovom univerzitetu iz prve ruke.

Sa ponosom objavljujemo da je promocija u Beogradu oborila sve dosadašnje rekorde posećenosti! Veliki broj sadašnjih i budućih studenata, kao i roditelja, posetio je našu promociju i iskoristio priliku da popriča sa predstavnikom Cattolica-e, gospodinom Matteom Magnanijem i direktorkom Ino Agencije, Ana Marijom Marinković.

 

Prenosimo vam deo atmosfere sa promocije

Promocije priređujemo sa ciljem da vam što više približimo univerzitete koje želite da upišete, da steknete osećaj kako izgledaju studije na njima i uživo porazgovarate sa njihovim predstavnicima, a i nama.

Ubuduće će biti još ovakvih događaja, ukoliko biste voleli da im prisustvujete, pratite nas.

Zahvaljujemo se svima koji su prisustvovali događaju, nadamo se da vam se dopalo i da ste uživali.

Saznajte više informacija o Univerzitetu Cattolica – ovde.


Ukoliko ste zainteresovani za studije u inostranstvu ili Univerzitet Cattolica pošaljite nam besplatan upit: