Upis na državne fakultete u Londonu još uvek otvoren!

Ino agencija predstavlja 4 državna Univerziteta u Engleskoj.

University of Roehampton (Kampus u Jugozapadnom Londonu, sa smeštajem)

Njegovi počeci datiraju od pre 175 godina. Univerzitet ima 10 hiljada studenata, te je rad zagarantovan u manjim grupama i postoji intimna atmosfera na fakultetima. Roehampton poseduje prelepi kampus i ima sve uslove za odličan studentki život (studentski dom, teretanu, jezero, različite studentske klubove i sportove…) Univerzitet se visoko kotira u različitim oblastima umetnosti, ali i prirodnih nauka. Važi za Univerzitet koji je najviše orijentisan na istraživanja u celoj Velikoj Britaniji, a Guardian ga je proglasio za najbolji moderan univerzitet u Londonu.

roehampton-univerzitet-ino-agencija

South Bank University London (Kampus u centru Londonu, sa smeštajem)

London South Bank University osnovan je 1892. godine kao politehnićki institut sa ciljem da promoviše znanje i veštine kao vrednosti među mladim ljudima. Danas broji oko 17 hiljada studenata čiji smeštaj se, kao i sam fakultet nalazi u samom centru Londona, na 10-ak minuta od univerzitetske zgrade. Pored neverovatne lokacije, univerzitet nudi i sjajno opremljene prostorije za rad kao što su laboratorije za robotiku, inženjering, psihologiju ili simulirane bolničke sobe. Univerzitet je proglašen za britanski univerzitet 2018. godine kada je u pitanju zapošljavanje diplomaca.

south-bank-university-london

Brunel University London (Kampus u Zapadnom Londonu, sa smeštajem)

Brunel Univerzitet je 2016. godine proslavio pedeseti rođendan i danas broji oko 13 hiljada studenata. Univerzitet se trudi da stalno ide u korak s vremenom i osavremenjuje se, te tako stremi da ispuni ciljeve koji bi trebalo da unaprede univerzitet do 2030. godine. Univerzitet se nalazi u Londonu, na nekih 50-ak minuta od samog centra, što omogućava studentima da se fokusiraju na studije, a da ipak budu u svetskoj metropoli kakva je London. U okviru univerziteta, nalazi se i studentski smeštaj, pa studenti bukvalno žive na samo par minuta od fakulteta.

brunel-ino-agencija

Cranfield University (nalazi se sat vremena od Londona, sa smeštajem)

Univerzitet Cranfield je britanski postdiplomski i istraživački državni univerzitet specijalizovan za nauku, inženjering, avio-transport, tehnologiju i menadžment. Cranfield School of Management je jedna je od najstarijih i najpoznatijih poslovnih škola na svetu. Univerzitet Cranfield je jedini britanski univerzitet koji nudi isključivo Master i Doktorske studije i koji je poznat kao univerzitet sa kojeg se odlazi na visoke pozicije u međunarodne avio, inženjerske i logističje kompanije, kao i u Britansko ministarstvo odbrane.

cranfield-university-kako-na-master

Rok za prijavu otvoren je do kraja jula i prijava preko Ino agencije je besplatna. Ukoliko imate sva dokumenta besplatno ćemo ih poslati. (Ne postoji dinarska uplata u agenciji, poslujemo po zvaničnim školarinama Univerziteta).

Svi univerziteti su državni, sa tradicijom i kvalitetom engleskog obrazovanja. Kliknite na linkove svakog od univerziteta da saznate više o čuvenim institucijama.

Ako želite da studirate u Engleskoj pošaljite nam besplatan upit: