Prijavite se za konkurs “Digitalne priče” i osvojite stipendiju za master na čuvenom fakultetu za modu – Istituto Marangoni u Milanu

Prestižni italijanski fakultet za modu, umetnost i dizajn, Istituto Marangoni pokreće specijalan konkurs u saradnji sa italijanskim časopisom “Fashion Magazine” na temu “Digitalne modne priče: Novi profesionalci za nove jezike”.

mar

O konkursu

Kandidati se pozivaju da razviju projekat kojim se mora istražiti potencijal društvenih kanala u odnosu na promociju stvarnog ili fiktivnog proizvoda, imajući u vidu stalno promenljiv digitalni svet. 

Kroz projekat je neophodno osmisliti komunikacionu strategiju koja ne uključuje samo tradicionalne medije, već i sve digitalne medije koji igraju osnovnu ulogu u oblikovanju ponašanja krajnjih korisnika.

Materijali koji se dostavljaju su dva digitalna dokumenta:

  1. Projekat komunikacije – sa opisom pozicioniranja proizvoda i cilja
  2. Linkovi sa profilima društvenih mreža (Instagram i Facebook) stvorene u cilju komunikacije i promovisanja proizvoda.

Uslovi za učešće

Konkurs je otvoren za diplomce koji već imaju univerzitetsku diplomu (ili ekvivalent) u komunikaciji, oglašavanju, marketingu ili sa dokazanim iskustvom u ovim ili sličnim oblastima.

Pobednik konkursa će biti nagrađen stipendijom u iznosu od 50% za master na smeru Modna promocija, komunikacije i novi mediji koji će se održati na Istituto Marangoni u Milanu i koji počinje u oktobru 2018. godine.

Projekte će oceniti žiri na čijem je čelu Marc Sondermann, izvršni direktor i glavni urednik Fashion magazine, kao i drugi profesionalci, uključujući i rukovodioce sa Istituto Marangoni.

Radovi moraju biti podneti do 7. septembra 2018.

Link sa više informacija i formularom za apliciranje, možete pronaći ovde.

Više informacija o studijama na vodećoj školi za modni dizajn u Italiji, Istituto Marangoni, pročitajte u tekstu na našem sajtu ili nam pošaljite besplatan upit.