New York Film Academy na listi najboljih zajedno sa Yale, Columbia i Stanfordom!

Poznati njujorški producent Jerry Sherlock je osnovao Njujoršku filmsku akademiju 1992. godine i od tada ova škola filma i glume proizvodi najbolje umetnike današnjice!

Iz godine u godinu ova akademija postiže neverovatne uspehe i rankinge, tako da se i ove godine popela lestvicu više i u Variety-ju je postavljena rame uz rame sa najboljim univerzitetima sveta.

Lista koja je objavljena u Variety-ju je ekvivalentna rankingu univerziteta koji se bave obrazovanjem u filmskoj industriji i na njoj se nalaze vodeće institucije u toj oblasti!

Ova kratka lista, na kojoj se nalazi manje od 50 univerziteta, predstavlja poređenje najboljih škola filma i glume na teritoriji Amerike, Kanade, Evrope, Azije i Latinske Amerike.

Tu se New York Film Academy našla među prestižnim i vodećim imenima kao što su Yale, Columbia, Stanford i NYU Tisch, što je svrstava kao jednu od najboljih akademija na svetu.

SBK-Photo-1-BANNER-min-768x512
Na Akademiji gostuju mnogi poznati glumci današnjice, kao što je Ben Kinglsey.

Programi koje možete izučavati na ovoj akademiji se odnose na osnovne i master studije u oblasti:

Filmmaking, Producing, Photography, Documentary Filmmaking, Game Design, Illustration, Graphic Design, Digital Editing, Acting for Film, Screenwriting, Cinematography, 3D Animation, Broadcast Journalism, Musical Theatre, Online Courses, ESL.

Ovi programi se održavaju i na Floridi i u Los Anđelesu.

Ukoliko vas interesuju studije na ovoj NYFA ili želite više informacija, pošaljite nam besplatan upit: