O NAMA

Ino agencija je najbrže rastuća regionalna agencija za studije u inostranstvu, škole jezika, konferencije i akademsku mobilnost. Sa kancelarijama u Beogradu i Novom Sadu, radimo kao regionalni predstavnik 200 univerziteta za područje Srbije, Bosne, Crne Gore, Makedonije. Osim partnerskih univerziteta, omogućavamo pripremu i upis na 5000 državnih i privatnih univerziteta širom sveta.Ino agencija je agencija za škole jezika i studije u inostranstvu koja je do sada poslala više od 500 studenata u 20 zemalja.

Veliko iskustvo u radu sa studentima i đacima, i odlično poznavanje evropskog i američkog sistema obrazovanja veoma znači kada tražimo idealan fakultet ili školu za Vas. Direktorka Ino Agencije Ana Marija Popović završila je Master studije na Sorboni i važi za jednog od najvećih nacionalnih eksperata za pitanje akademske mobilnosti i mobilnosti mladih.

Predstavljamo 200 univerziteta i škola jezika

Ino Agencija je najveći lokalni rekruter, koji za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru regrutuje i vrši preselekciju za 200 univerziteta i škola jezika iz celog sveta.

Naše usluge

Pored olakšanog upisa na univerzitet, Ino agencija pruža usluge konsaltinga, biranja programa, profesionalne orijentacije, izrade prijavne dokumentacije, ispravke prijavne dokumentacije, transfera sa jednog univerziteta na drugi, pomoć u apliciranju na studentske vize, pronalazak smeštaja.

Ono što nas izdvaja

Pripremamo i upisujemo svoje klijente na SVE državne i privatne prestižne programe u Evropi i Severnoj Americi.

Pružamo SVU neophodnu tehničku podršku, pripremu i izradu dokumentacije, i vođenje kroz celokupni aplikacioni proces. Garantujemo 100% upis na studije u inostranstvu!

Istorijat firme

Ino agencija je izrasla iz inicijative Kako na Master, sajta koji postoji od 2011, i informiše studente i sve zainteresovane o studijama svih nivoa u inostranstvu. Od početka funkcionišemo kao socijalno preduzeće, čiji cilj nije samo maksimizacija profita, već i informisanje studenata i roditelja, kao i njihova budućnost i karijera. Iz tog razloga, pre tri godine kreiramo smo sajtove Kako na Posao o poslovima i Studimet Jashte Vendit, sajt o studijama za albansko govorno područje, pružajući jedan sveobuhvatan uvid u apliciranje na studije i poslove za ceo region Balkana. Ino Agencija već treću godinu uspešno posluje i uživa poverenje klijenata, domaćih i stranih partnera, kao i državnih i gradskih insitucija.

Misija i cilj

Kroz podršku mladim i ambicioznih ljudima, težimo da budemo jedan od motora unapređenja ljudskih resursa na Balkanu. Posvećeni smo informisanju mladih i roditelja kroz svoje sajtove http://www.kakonamaster.com i http://www.kakonaposao.com.

Cilj nam je da prestižno i vrhunsko obrazovanje bude dostupno svima.

4 thoughts on “O NAMA

  1. Cao, mene zanima da li mozete da mi pomognete pri upisu fakluteta koji vi nemate u ponudi, radi se o Regents univerzitetu u Londonu.Hvala

  2. Postovanje,
    Htela bih da upisem master na nekom boljem Univerzitetu u Americi ili Australiji. Takodje, treba mi stipendija za program. Naravno tu je i priprema citave dokumentacije. E sada, interesuje me da li mi u svemu mozete pomoci, dakle, da pronadjem odg master, da nadjem stipendiju za taj master i da pripremim motivaciono pismo, posto mi je to najveci problem 🙂 ? I da li licno u Beogradu mozemo pricati sredinom Aprila ukoliko mi mozete pomoci u svemu tome…?

imate pitanje? > pošaljite mejl na office@inoagencija.com

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s