Doba Business School Slovenija

Doba Business School sa sedištem u Mariboru, Sloveniji je međunarodno priznata privatna škola biznisa sa odličnim programima osnovnih i master studija . Osnovana je 2003. godine i osim odličnog kvaliteta nastave, programe nude i po pristupačnim cenama.

O školi

DOBA Business School se nalazi u drugom najvećem gradu Slovenije, Mariboru. Škola je prevashodno orijentisana na biznis studije koje traju 3 godine i po završetku dobijate međunarodno priznatu diplomu. Programi su modernizovani i fokusirani dosta na praktičan rad. Tokom školovanja svaki student ima podršku tutora koji su ujedno i profesori. Studira se u manjim grupama i internacionalno je okruženje što studentima pruža mogućnost umrežavanja. Škola nudi i letnji kurs jezika. Takođe, DOBA Business school ima potpisane mnoge bilateralane sporazume  sa drugim visokoobrazovnim institucijama u Evropi kao i sa ERSMUS-om. Sve informacije na srpskom jeziku se nalaze ovde.

maribor doba business school

Programi 

Programi osnovnih studija su : 

  • Business Management
  • Marketing, Social Media and Public Relations
  • Tourism Operations and Managment
  • Management in Social and Education Sector

Sve o programima osnovnih studija pročitajte ovde.

Master programi : 

  • Management of Smart Cities
  • International Business Managament
  • Marketing and Sales
  • Innovation Management in Social and Education Sector

Sve o master programima pronaći ćete ovde.

Imaju i  Preparatory Language Course o kom više možete pročitati ovde. 

Osnovne studije traju 3 godine i na engleskom su jeziku, dok master studije traju 2 godine i isto su na engleskom.

Cene školarina za osnovne studije su za EU studente 4200 evra, a za NON-EU 6000 evra s tim da je moguće umanjenje do 4200. Cena za master studije za EU studente je 5490 evra, dok je za NON- EU 7850. Za osnovne studije se plaća taksa za apliciranje od 300 evra, a za master 400.

Rok za apliciranje je 31 Maj. Programi postoje i na srpskom jeziku, ali su online. Dok su svi programi na engleskom u Mariboru. 

Zašto Slovenija?

Slovenija je kombinacija mora i planine. Odlično je povzana sa Italijom, Austrijom i naravno Balkanom. Obiluje prirodnim lepotama i proglašena je za jednu od top 25 najbezbednijih zemalja EU. Maribor je dosta mali grad, i sve je dostupno uglavnom peške. Obiluje prelepim prirodnim bogatstvom i troškovi života se ne razlikuju puno od naših. Što se tiše smešaja DOBA Business School pomaže u traženju smeštaja za studente i imaju svoje partnere gde je smeštaj od 100-250 evra mesečno. Cena obroka za studente je od 1-6 evra po obroku i to u restoranima, jer Slovenija ima poseban sistem menzi koje su zapravo restorani. Studenti mogu da rade privremeno tj part time i dnevnice idu i do 7 evra po satu u zavisnosti od posla.

DOBA Business school su partneri INO Agencije i preko nas vam je omogućen direktan upis!


Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit.