Kurs engleskog jezika na Malti NSTS

More, kultura, ostrvo, zabava! Bez vize i low cost let, za maksimalno iskorišćeno leto! Idealan spoj letovanja i učenja na NSTS institutu, najstarijoj školi jezika na Malti, sa iskusnim i edukovanim profesorima. Grupni kurs je sa pratnjom.

NSTS institut engleskog jezika na Malti je pravo mesto za sve vas koji želite da spojite lepo i korisno – prijatan odmor na plaži i usavršavanje engleskog jezika u školi koja je osnivač brojnih udruženja i metoda izučavanja i važi za najveću i najbolju školu ostrva.

Letnji kurs engleskog na Malti predstavlja General English kurs sa nastavom u prepodnevnim časovima i raznovrsnim aktivnostima i slobodnim vremenom u popodnevnim i večernjim. To vam omogućava da brzo savladate engleski jezik uz svakodnevno učenje i nadgledanje profesora, ali i primenu naučenog u realnom životu uz obilazak ostrva i druženje sa učenicima iz celog sveta.

Ovi rezultati se postižu zbog visokog kvaliteta programa, ali i okruženosti engleskim jezikom i konstantnom njegovom upotrebom kroz upoznavanje i druženje sa ostalim polaznicima kursa koji dolaze iz celog sveta.

Kurs se sastoji iz 20 časova nedeljno i fokus je na sve četiri jezičke veštine: čitanje, pisanje, slušanje i govor.

O kursu:

  • kurs počinje svakog ponedeljka od 17. juna do 26. avgusta
  • dostupan nivo: A2 – C1
  • trajanje kursa je od 1 do 8 nedelja
  • prosečna grupa je od 8 članova, maksimum je 12
  • 20 časova nedeljno
  • sertifikat

Cena kursa je od 224 EUR za jednu nedelju kursa do 1 267 EUR za 8 nedelja kursa, smeštaj možete obezbediti preko škole i cene variraju od tipa smeštaja.

U opticaju su sobe za jednu ili više osoba u hostelu, smeštaj u porodici za odrasle osobe i smeštaj u porodici za juniore.

Ukoliko vas interesuje kurs jezika na Malti, pošaljite nam besplatan upit: