MENTORSKI PAKET PREMIUM

Idealan za prijave na osnovne studije ili za master studente koji apliciraju na studije u Americi.

Premium paket je idealan za buduće studente osnovnih studija jer su njihove prijave uvek kompleksnije u odnosu na prijave Master studija. Takođe je pogodan  i za studente Master studija koji žele veći broj preporuka i konsultacija.

Mentorski paket predstavlja specijalizovanu uslugu INO Agencije koja je namenjena budućim studentima osnovnih, master ili doktorskih studija na univerzitetima u inostranstvu.

Paket podrazumeva niz usluga koje su usmerene na kreiranje aplikacionog plana, izradu neophodne dokumentacije i procedure slanja aplikacije na odabrane univerzitete i programe. Sa ovim paketom ulazite u grupu premium klijenata.

Preko mentorskih paketa moguće je prijaviti se na bilo koji univerzitet na svetu, pored mogućnosti da se prijavi na neki od naših partnerskih univerziteta (ako odgovaraju studentu).

Klijenti u mentorskim paketima imaju garanciju upisa i podršku tokom cele godine dok ne upišu. Cena je 1000 evra za ceo paket. Plaća se u 3 rate.

Mentorski paket PREMIUM*** obuhvata:

5555

*Uplata se vrši u dinarskoj protivvrednosti na račun Ino Agencije prema srednjem kursu Komercijalne banke na dan uplate.