Arhitektura, inženjering i IT

Odabrani univerziteti

CEU San Pablo University Madrid

CEU San Pablo Univerzitet je španski, privatni univerzitet koji se nalazi u Madridu i Valensiji, i postoji 75 godina. Spada u vrhunsku privatnu obrazovnu instituciju Španije, koji se nalazi u top 5 španskih privatnih univerziteta.  Nudi studije na engleskom i na španskom.
(more…)

Cranfield University UK

Univerzitet Cranfield je britanski postdiplomski i istraživački državni univerzitet specijalizovan za nauku, inženjering, avio-transport, tehnologiju i menadžment i slovi za br.1 za avijaciju Cranfield School of Management je jedna je od najstarijih i najpoznatijih poslovnih škola na svetu.

(more…)

Baruch College New York

Državni koledž na Menhetnu, deo City  University of New York, sa odličnim studijama i veoma povoljnim školarinama za američke standarde. Fakultet ima svoj dom na Menhetnu i nudi pravi NYC život.

(more…)

Endicott College Boston

Na samo 30 kilometara od Bostona, na obali mora, nalazi se prelepi kampus Endicott College-a koji vam u toku četiri godine studija nudi praksu svako leto i siguran početak karijere u Americi. 

(more…)

Webster University St Louis

Webster University je osnovan 1915. godine u St Louisu i vwć 6 godina za redom je svrstavan kao među najbolje američke univerzitete prema listi časopisa Forbes.

(more…)