CEU San Pablo University Madrid

CEU San Pablo Univerzitet je španski, privatni univerzitet koji se nalazi u Madridu i Valensiji, i postoji 75 godina. Spada u vrhunsku privatnu obrazovnu instituciju Španije, koji se nalazi u top 5 španskih privatnih univerziteta.  Nudi studije na engleskom i na španskom.

CEU San Pablo Univerzitet je španski, privatni univerzitet koji se nalazi u Madridu i postoji 75 godina. Spada u vrhunsku privatnu obrazovnu instituciju Španije, koji se nalazi u top 5 španskih privatnih univerziteta. To je globalni univerzitet koji nudi nastavu za moderne mlade ljude, sa profesorima i zaposlenima koji su u stanju da se prilagode različitim kulturama.

Međunarodni univerzitet

Univerzitet San Pablo je kreirao istraživačke mreže sa najprestižnijim univerzitetima širom sveta, nudeći razmene i double degree programe. Međunarodni i dvojezični programi postoje i sa Boston University, University Chicago, University Fordham i Columbia University, kao i programi međunarodne mobilnosti, stažiranje u inostranstvu, Summer University, gostujući profesori i druge aktivnosti koji pokazuju međunarodni karakter i želju da njihovi studenti dobiju međunarodno iskustvo za ulazak u globalno društvo.

studije master španija u španiji

Praktična nastava

Na Univerzitetu CEU San Pablo, poznatiji po svom španskom akronimu CEU (Centralni univerzitetski centar), studentima se nudi najbolja infrastruktura i oprema za njihovo sveobuhvatno obrazovanje u oba univerzitetska kampusa. Medijske tehnologije su dostupne svim učenicima od prvog dana kao i laboratorije, studiji, audio-vizualni centar, bina, itd. Praktična nastava, koja se odvija u neposrednoj blizini profesionalne stvarnosti, obavezan je deo iskustva studenta. Univerzitet nudi i veliki broj praksi u španskim kompanijama čije se sedište nalazi u Madridu.

Odlična lokacija

CEU San Pablo je tvoj Univerzitet i Madrid je tvoj kampus. Svi objekti univerziteta su na odličnoj lokaciji , povezani metroom i autobusom sa svim glavnim gradskim saobraćajnicama. Omogućiće vam da potpuno isupunite svoje akademske a i lične želje i potencijale, i dobijete pristup praksama i radu u kompanijama čija se sedišta nalaze u glavnom gradu Španije.

spain-985372_960_720

Osnovne studije na engleskom jeziku u Madridu (Bachelor)

  •         Architecture (kompletan program možete pogledati ovde)
  •         Physiotherapy (kompletan program možete pogledati ovde)
  •         Business Administration and Management (kompletan program ovde)
  •         Journalism (kompletan program možete pogledati ovde)
  •         Audiovisual Communication (kompletan program možete pogledati ovde)
  •         Digital Communication  (kompletan program možete pogledati ovde)
  •         Advertising and Public Relations (kompletan program možete pogledati ovde)
Valensija studije
Valensija se nalazi na Mediteranu, 3 sata vožnje od Barselone

Osnovne studije na engleskom jeziku u Valensiji (Bachelor)

  •         Architecture (kompletan program možete pogledati ovde)
  •         Pharmacy

Studije na španskom jeziku (Bachelor i Master)

Osim na engleskom jeziku, CEU San Pablo Univerzitet nudi većinu programa na španskom, ali i bilingvalne programe (španski i engleski) u Madridu, Valensiji i Barseloni. Ukoliko želite da studirate na engleskom, ali i da naučite španski tokom svog boravka tamo, Univerzitet ima centar za jezike gde svi internacionalni studenti mogu da uče španski, ali i druge jezike.

Spisak programa i svih cena za Bachelor programe možete naći ovde.

Spisak programa i svih cena za Master programe možete naći ovde.

Programi i cene

U Španiji osnovne studije traju 4 ili 5 godina. Cene su izražene po godini studija i variraju od 7 do 16 hiljada evra.

Preko Ino agencije direktna prijava i upis.


Ukoliko ste zainteresovani za studije u Španiji pošaljite nam besplatan upit