Biznis, menadžment i finansije

Odabrani univerziteti

Wittenborg University Amsterdam

Wittenborg je jedan od najvećih internacionalnih instituta u Holandiji. Njegov sastavni deo čini preko 600 studenata iz 80 različitih zemalja sveta i svako od njih doprinosi da iskustvo i znanja koje steknete tokom studija budu multikulturalna, jedinstvena i primenjiva svugde u svetu.

(more…)

CEU Business School

CEU Business School osnovana je 1988. u Budimpešti godine od strane grupe vizionara tranzicije na čelu sa legendarnim investitorom i filantropom Džordžom Sorošem. Danas CEU Business School funkcioniše u okviru Central European University, koji je proglašen za jedan od top 100 univerziteta na svetu po QS rankingu (najprestižniji ranking na svetu), a u određenim oblastima i među top 50. (more…)

Munich Business School

Minhenska Biznis škola je jedan od vodećih privatnih univerziteta u Nemačkoj, koja postoji već 35 godina i akreditovana je od strane Bavarske i Nemačke. Svi studijski programi na MBŠ su akreditovani i od FIBAA (Foundation for International Business Administration Accreditation). FIBAA je evropska, internacionalno orijentisana agencija za kvalitet  u visokom obrazovanju.

Minhenska Biznis Škola važi za najinternacionalniji i najotvoreniji nemački univerzitet. Sam univerzitet je mali, i ima 500 studenata, što omogućava profesorima da se zaista posvete studentima. Predavači su vrhunski akademci, ali i eksperti iz industrije i privrede Bavarske, kao i međunarodnih firmi koje rade u Nemačkoj i u svetu. MBŠ nudi veliki broj praksi za vreme i posle studija, i odlično su povezani sa firmama u Nemačkoj. Kroz alumni mrežu i karijerni centar MBŠ, Univerzitet se sam zalaže da se studentima nađu prakse i poslovi u Nemačkoj. U toku studija moguće je otići na razmenu na neki od njihovih partnerskih univerziteta ili preko Erasmus + programa.

Svi programi mogu biti na engleskom ili na nemačkom jeziku, neki počinju i na zimu:

munich business school programi

Cena studija je okvirno 11000 evra po godini, postoje varijacije po programima. Preko Ino agencije dobijate direktan kontakt sa univerzitetom i besplatnu reviziju dokumentacije i besplatno popunjavanje aplikacije. Aplikacija je besplatna, i ako je prođete, onda postoji intervju (uživo ili preko skajpa) a on se plaća (50 evra).

Ukoliko ste zainteresovani za studije na Munich Business School pošaljite besplatan upit:

 

Rome Business School

Studije biznisa u Večnom gradu ili na daljinu na Rome Business School, fakultetu koji pruža mogućnost da kombinujete studije na daljinu sa životom u Rimu.

(more…)

San Jose City College Amerika

Državni koledž u srci Silikonske doline! Studirajte IT, digitalni marketing i druge programe na Zapadnoj obali Amerike.

(more…)

Brest Business School Francuska

Brest Business School (BBS) je poznata škola biznisa i menadžmenta u Francuskoj i deo mreže prestižnih francuskih “Grandes Ecoles”. Blizina mora i visoka stopa zaposlenosti nakon ovog fakulteta su samo neki od razloga zašto studenti rado biraju BBS za nastavak svog obrazovanja.

(more…)

Synergy University Moscow & Dubai

Synergy University je osnovan 1988. godine u Moskvi, a kampus u Dubai-u je otvoren 2013. godine. Danas je to najveći i najbolje rangirani privatni univerzitet u Rusiji.

(more…)

STC Higher Education Malta

STC Higher Education je vodeća ustanova za visoko obrazovanje na Malti sa fokusom na biznis i IT oblasti. Usled partnerstva sa liderima u ovim oblastima (Middlesex University, NCC Education, Cisco, Microsoft i Redhat Linux) studentima se pruža mogućnost da dobiju svetski priznate kvalifikacije i sertifikate studirajući na jednom od najlepših mesta za život.

(more…)

Università Cattolica Milano

Najveći privatni univerzitet u Evropi koji postoji 100 godina i nudi veliki broj smerova na engleskom i italijanskom jeziku. Veoma popularan zbog svoje tradicije, uslova studiranja, stipendija i života u Milanu. (more…)

Fontys University Holland

Fontys je državni holanski univerzitet koji nudi studije IT-a, elektro-tehnike, mašinstva, biznisa, marketinga i muzike. Glavni kampus je u Eindhovenu, blizu aerodroma i omogućava brzu vezu sa Balkanom. Za studente sa EU pasošem godina studija je 2000 evra.

(more…)

Munich Business School

Jedna od top biznis škola u Nemačkoj, izuzetno povezana sa nemačkim kompanijama i predstavlja top biznis školu u Nemačkoj. Minhen je centar Nemačke privrede i idealan grad za studije i život. Studije na engleskom ili nemačkom. (more…)

EU Business School

Švajcarske vrednosti, međunarodni način razmišljanja i pragmatični pristup – u evropskoj prestonici uživanja. Top rangirana biznis škola sa 3 kampusa: u Barseloni, u Minhenu i u Ženevi.

(more…)