Biznis, menadžment i finansije

Odabrani univerziteti

City College Sheffield Solun

City College Univerzitet Sheffield je jedan od šest fakulteta u okviru Univerziteta Šefild i jedini je koji postoji van Engleske. Približavanjem Šefilda Jugoistočnoj Evropi, City College pruža studentima jedinstvenu priliku da studiraju na vrhunskom britanskom Univerzitetu Šefild u prelepom Solunu. Program i uslovi studiranja odvijaju se po nastavnom planu i tradicije Šefilda u Velikoj Britaniji, odakle dolazi program i profesori.

(more…)

Rome Business School

Studije biznisa u Večnom gradu ili na daljinu na Rome Business School, fakultetu koji pruža mogućnost da kombinujete studije na daljinu sa životom u Rimu.

(more…)

San Jose City College Amerika

Državni koledž u srci Silikonske doline! Studirajte IT, digitalni marketing i druge programe na Zapadnoj obali Amerike.

(more…)

Synergy University Moscow & Dubai

Synergy University je osnovan 1988. godine u Moskvi, a kampus u Dubai-u je otvoren 2013. godine. Danas je to najveći i najbolje rangirani privatni univerzitet u Rusiji.

(more…)

STC Higher Education Malta

STC Higher Education je vodeća ustanova za visoko obrazovanje na Malti sa fokusom na biznis i IT oblasti. Usled partnerstva sa liderima u ovim oblastima (Middlesex University, NCC Education, Cisco, Microsoft i Redhat Linux) studentima se pruža mogućnost da dobiju svetski priznate kvalifikacije i sertifikate studirajući na jednom od najlepših mesta za život.

(more…)

Wittenborg University Amsterdam

Wittenborg je jedan od najvećih internacionalnih instituta u Holandiji. Njegov sastavni deo čini preko 600 studenata iz 80 različitih zemalja sveta i svako od njih doprinosi da iskustvo i znanja koje steknete tokom studija budu multikulturalna, jedinstvena i primenjiva svugde u svetu.

(more…)

Brest Business School Francuska

Brest Business School (BBS) je poznata škola biznisa i menadžmenta u Francuskoj i deo mreže prestižnih francuskih “Grandes Ecoles”. Blizina mora i visoka stopa zaposlenosti nakon ovog fakulteta su samo neki od razloga zašto studenti rado biraju BBS za nastavak svog obrazovanja.

(more…)

Munich Business School

Minhenska Biznis škola je jedan od vodećih privatnih univerziteta u Nemačkoj, koja postoji već 35 godina i akreditovana je od strane Bavarske i Nemačke. Svi studijski programi na MBŠ su akreditovani i od FIBAA (Foundation for International Business Administration Accreditation). FIBAA je evropska, internacionalno orijentisana agencija za kvalitet  u visokom obrazovanju.

Minhenska Biznis Škola važi za najinternacionalniji i najotvoreniji nemački univerzitet. Sam univerzitet je mali, i ima 500 studenata, što omogućava profesorima da se zaista posvete studentima. Predavači su vrhunski akademci, ali i eksperti iz industrije i privrede Bavarske, kao i međunarodnih firmi koje rade u Nemačkoj i u svetu. MBŠ nudi veliki broj praksi za vreme i posle studija, i odlično su povezani sa firmama u Nemačkoj. Kroz alumni mrežu i karijerni centar MBŠ, Univerzitet se sam zalaže da se studentima nađu prakse i poslovi u Nemačkoj. U toku studija moguće je otići na razmenu na neki od njihovih partnerskih univerziteta ili preko Erasmus + programa.

Svi programi mogu biti na engleskom ili na nemačkom jeziku, neki počinju i na zimu:

munich business school programi

Cena studija je okvirno 11000 evra po godini, postoje varijacije po programima. Preko Ino agencije dobijate direktan kontakt sa univerzitetom i besplatnu reviziju dokumentacije i besplatno popunjavanje aplikacije. Aplikacija je besplatna, i ako je prođete, onda postoji intervju (uživo ili preko skajpa) a on se plaća (50 evra).

Ukoliko ste zainteresovani za studije na Munich Business School pošaljite besplatan upit:

 

CEU Business School

CEU Business School osnovana je 1988. u Budimpešti godine od strane grupe vizionara tranzicije na čelu sa legendarnim investitorom i filantropom Džordžom Sorošem. Danas CEU Business School funkcioniše u okviru Central European University, koji je proglašen za jedan od top 100 univerziteta na svetu po QS rankingu (najprestižniji ranking na svetu), a u određenim oblastima i među top 50. (more…)

Fontys University Holland

Fontys je državni holanski univerzitet koji nudi studije IT-a, elektro-tehnike, mašinstva, biznisa, marketinga i muzike. Glavni kampus je u Eindhovenu, blizu aerodroma i omogućava brzu vezu sa Balkanom. Za studente sa EU pasošem godina studija je 2000 evra.

(more…)

Università Cattolica Milano

Najveći privatni univerzitet u Evropi koji postoji 100 godina i nudi veliki broj smerova na engleskom i italijanskom jeziku. Veoma popularan zbog svoje tradicije, uslova studiranja, stipendija i života u Milanu. (more…)

Munich Business School

Jedna od top biznis škola u Nemačkoj, izuzetno povezana sa nemačkim kompanijama i predstavlja top biznis školu u Nemačkoj. Minhen je centar Nemačke privrede i idealan grad za studije i život. Studije na engleskom ili nemačkom. (more…)