Munich Business School

Minhenska Biznis škola je jedan od vodećih privatnih univerziteta u Nemačkoj, koja postoji već 35 godina i akreditovana je od strane Bavarske i Nemačke. Svi studijski programi na MBŠ su akreditovani i od FIBAA (Foundation for International Business Administration Accreditation). FIBAA je evropska, internacionalno orijentisana agencija za kvalitet  u visokom obrazovanju.

Minhenska Biznis Škola važi za najinternacionalniji i najotvoreniji nemački univerzitet. Sam univerzitet je mali, i ima 500 studenata, što omogućava profesorima da se zaista posvete studentima. Predavači su vrhunski akademci, ali i eksperti iz industrije i privrede Bavarske, kao i međunarodnih firmi koje rade u Nemačkoj i u svetu. MBŠ nudi veliki broj praksi za vreme i posle studija, i odlično su povezani sa firmama u Nemačkoj. Kroz alumni mrežu i karijerni centar MBŠ, Univerzitet se sam zalaže da se studentima nađu prakse i poslovi u Nemačkoj. U toku studija moguće je otići na razmenu na neki od njihovih partnerskih univerziteta ili preko Erasmus + programa.

Svi programi mogu biti na engleskom ili na nemačkom jeziku, neki počinju i na zimu:

munich business school programi

Cena studija je okvirno 11000 evra po godini, postoje varijacije po programima. Preko Ino agencije dobijate direktan kontakt sa univerzitetom i besplatnu reviziju dokumentacije i besplatno popunjavanje aplikacije. Aplikacija je besplatna, i ako je prođete, onda postoji intervju (uživo ili preko skajpa) a on se plaća (50 evra).

Ukoliko ste zainteresovani za studije na Munich Business School pošaljite besplatan upit: