Moda, dizajn i umetnost

Odabrani univerziteti

University of Roehampton London

Državni univerzitet u Londonu sa tradicijom od 175 godina. Broj 1 u Engleskoj za ples i igru. Univerzitet je mali i ima 10 hiljada studenata, te je rad zagarantovan u manjim grupama i postoji intimna atmosfera na predavanjima. Roehampton poseduje prelepi kampus i ima sve uslove za odličan studentski život. (more…)

Woodbury University Los Angeles

Woodbury University osnovan je 1884. godine u Los Anđelesu i jedan je od najstarijih univerziteta u Južnoj Kaliforniji. Univerzitet koji obezbeđuje prakse u kompanijama kao što su: Dizni, Teen Vogue, Warner Bros, Tom Ford, Ernst & Young, Snapchat i Netflix.

(more…)

Quasar Design University Rim

Quasar Design University (QDU) je škola za dizajn osnovana 1987. godine u Rimu. Studije su uglavnom na italijanskom, osim programa Yacht Design koji je na engleskom jeziku.

(more…)

Accademia Costume & Moda Roma

Accademia Costume & Moda (ACM) je vodeća italijanska akademija za kostim koja ima dugu tradiciju u obrazovanju i poznata je po stvaranju mladih profesionalaca u oblasti modne industrije i zabave.

(more…)

British and Irish Modern Music Institute

Najbolji evropski koledž za savremenu muziku u Londonu, Berlinu, Dablinu ili nekoj drugoj od čak 8 lokacija. Studije produkcije, kompozicije i pevanja. 

(more…)

Accademia Del Lusso Milano / Beograd

Škola mode i dizajna u Milanu za one koji žele da započnu karijeru u sistemu prestižnih modnih marki, luksuza i najkvalitetnijih proizvoda.

(more…)

Istituto Marangoni Milano Paris London

Najstariji modni institut na svetu – uđite u sve mode na prava vrata! Jedan od najprestižnijih i najpoznatijih imena u obrazovanju za modu nudi programe modnog dizajna, modnog biznisa i dizajna enterijera. Milano Pariz London (more…)

New York Film Academy

NYFA je osnovana u Njujorku 1992. godine od strane poznatog njujorškog producenta Jerry Sherlocka. Akademija ima preko 7000 studenata i kamuse u Njujorku, Los Anđelesu i na Floridi! Različiti profesori i edukatori iz svih sfera filma i dizajna čine ovaj univerzitet jednom od vodećih škola u oblasti filma i glume u Americi.

(more…)