Istituto Marangoni Milano Paris London

Najstariji modni institut na svetu – uđite u sve mode na prava vrata! Jedan od najprestižnijih i najpoznatijih imena u obrazovanju za modu nudi programe modnog dizajna, modnog biznisa i dizajna enterijera. Milano Pariz London

Najstariji modni institut na svetu danas je savremeni univerzitet za modni dizajn, industrijski dizan, fashion business i fashion komunikacije.

InstituteMarangoni

Istituto Marangoni je osnovan davne 1935. godine od strane čuvenog dizajnera Giulio Marangoni. Njihova duga tradicija i studenti iz preko 106 zemalja sveta čija imena znače u modnom svetu, načinili su od ove škole prestižnu instituciju i destinaciju za buduće lidere svetske modne industrije. Istituto Marangoni je priznata i prepoznata laboratorija estetike evropske kulture, uz primese najtananijeg italijanskog dizajna, čiju su predavači voljni i spremni da prenesu ogromno znanje i iskustvo na buduće naraštaje.

marangoni london

Kampusi Milano Firenza London Pariz

Istituto Marangoni ima nekoliko kampusa u modnim centrima širom sveta, te je budućim studentima ostavljeno da biraju u kojem će od njih studirati i ići na stručne prakse i usavršavanja.

Milano Kampus je glavno sedište i najstariji kampus Istituto Marangoni. Lociran je u samom modnom centru Milana, odmah pored najpoznatijih svetskih brendova. Sastoji se od The Fashion School i The Design School.

London Kampus Istituto Marangoni je otvorio svoj kampus u Londonu 2003. godine u bivšoj fabrici tekstila, u čuvenoj Fashion Street.

Pariz Kampus Kampus u Parizu je otvoren u Aveniji Raymond-Poincaré u oktobru 2006. godine, da bi se 2013 godine preselio u rue de Miromesnil.

Firenca Kampus Kampus koji je orijentisan na modnu produkciju, i sastoji se od The Fashion School, The School of Art i The Design School.

This slideshow requires JavaScript.

Fashion Programi

Bachelor studije (osnovne)

Master studije

london_campus

Art Programi

Bachelor studije (osnovne)

Master studije

Design Programi

Bachelor studije (osnovne)

Master studije

Cene

U zavisnosti od jezika studija, teme, lokacije i trajanja godinšnja školarina je od 15 do 26 hiljada eura. Za sve programe upis iznosi 4 hiljade eura. Cene za London i Milano preuzmite ovde.

setheight625-domenico-dolce-and-stefano-gabbana-by-giampaolo-sgura-courtesy-of-dolcegabbana-7
Domenico Dolce iz Dolce i Gabbana je završio Marangoni

Poznati alumnisti

Modni dizajneri koji su zavšili Istituto Marangoni: Franco Moschino, Domenico Dolce, Alessandra Facchinetti, Rafael Lopez, Alessandro Sartori. Sa naših prostora na Marangoniju je studirala Ines Janković, i ovde možete pročitati intervju sa njom.

Kratki kursevi

Istituto Maragoni svojim studentima nudi kratke kurseve u trajanju od dve nedelje, tri nedelje ili ceo semestar. The Fashion Design School (Milano, Firenca, Pariz, London).

Prijava

Preko Ino agencije je prijava besplatna, potrebna je standardna dokumentacija i portfolio radova.


Ako želite da studirate u centru mode pošaljite nam besplatan upit