Psihologija i marketing

Odabrani univerziteti

IULM Univerzitet za jezike i komunikaciju Milano

Ako su vaša interesovanja u polju jezika, kulture ili komunikacija, onda je IULM pravi izbor za vas! Veoma prepoznat u ovom polju, IULM već decenijama proizvodi kadrove za najpoznatije italijanske firme i marketing agencije, i siguran je put za uspešnu međunarodnu karijeru.

(more…)

IUBH School of Business and Management Berlin

IUBH škola za biznis i menadžment je jedan od vodećih privatnih univerziteta u Nemačkoj. IUBH priprema studente za međunarodnu karijeru u upravljanju uslugama u tri kampa: Bad Honnef, Bad Reichenhall i Berlin. Studije su na engleskom jeziku, a IUBH obezbeđuje besplatno učenje nemačkog.

(more…)

The American University of Rome

The American University of Rome (AUR) je osnovan 1969. godine u Rimu sa ciljem da  se spoji kvalitet američkog obrazovanja sa lepotom života u Evropi. Pruža američke diplome.

(more…)

University of North Carolina Wilmington

Američki kvalitet studiranja po evropskim cenama! Na obali Severne Karoline bićete dovoljno blizu svim velikim gradovima, a dovoljno daleko da možete da se fokusirate na studije. (more…)

Brand Academy Hamburg

Poznata nemačka akademija za proučavanje i kreiranje brendova, u srcu medijske industrije Nemačke – u Hamburgu. Broj 1 akademija za brending, odlične prakse.

(more…)

Brunel University London

Brunel je državni iniverzitet je 2016. godine proslavio pedeseti rođendan i danas broji oko 13 hiljada studenata. Nalazi se u Uxbridge, sat vremena od centra Londona i omogućava miran život na kampusu.

(more…)

Falmouth University UK

Falmouth University je broj jedan univerzitet kreativnih industrija u Britaniji. Osnovan je davne 1902. godine na jugozapadu Engleske u šarmantnoj regiji Kornvol koja izlazi na Atlantski okean.

(more…)

University of Nicosia

Univerzitet u Nikoziji je najveći univerzitet na Kiprtu nezavisna obrazovna ustanova koja svojim studentima pruža jednake mogućnosti i kombinuje najbolje elemente u zapadnom obrazovanju, standarde kvaliteta i međunarodnu filozofiju.

(more…)

Medicinski fakultet Cattolica Rim

Cattolica Fakultet medicine nalazi se u Rimu i važi za najbolji fakultet medicine u Italiji. Posle studija polažu se USMLE Step 1 i Step 2 ispiti posle kojih može da se radi u Americi. Male grupe, puno praktičnog učenja i praćenje inovativnih svetskih metoda lečenja i hirurgije. I život u Rimu!

(more…)

Anglo-American University Prag

Studije prava, biznisa, političkih nauka i umetnosti na najstarijem privatnom univerzitetu u Centralnoj Evropi. Prelep kampus u centru Praga i dostupne stipendije.

(more…)

Seneca College Toronto

Seneca Koledž je državni koledž i vodeći Univerzitet u Kanadi, osnovan 1967. godine, koji ima preko 100.000 studenata.  Poznat je po fleksibilnom pristupu studijama, gde je moguće studirati full time, ali i part-time i imati dosta prakse tokom studija.
(more…)

American University in Bulgaria AUBG

Američki Univerzitet u Bugarskoj sa sedištem u Blagoevgradu osnovan 1991. godine prva je američka institucija koja je počela da se bavi liberal arts u celoj Istočnoj Evropi. Univerzitet broji oko 1100 studenata iz preko 40 zemalja, i nudi stipendije za školarinu, smeštaj na kampus i menzu.

(more…)