Ino agencija je najbrže rastuća regionalna agencija za studije u inostrantvu, škole jezika, konferencije i akademsku mobilnost. Sa kancelarijama u Beogradu i Novom Sadu, radimo kao regionalni predstavnik 200 univerziteta za područje Srbije, Bosne, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Kosova i Albanije. Osim partnerskih univerziteta, omogućavamo pripremu i upis na 5000 državnih i privatnih univerziteta širom sveta.Ino agencija je agencija za škole jezika i studije u inostranstvu koja je do sada poslala više od 500 studenata u 20 zemalja.

Ino agencija je agencija za škole jezika i studije u inostranstvu koja je do sada poslala više od 500 studenata u 20 zemalja. Veliko iskustvo u radu sa studentima i đacima, i odlično poznavanje evropskog i američkog sistema obrazovanja veoma znači kada tražimo idealan fakultet ili školu za Vas. Tim Ino agencije je sastavljen od profesionalaca u oblasti obrazovanja i karijernog vođenja, koji su se školovali i usavršavali na više Univerziteta u Evropi i Americi.

Pored olakšanog upisa na univerzitet, Ino agencija pruža usluge konsaltinga, biranja programa, profesionalne orijentacije, izrade prijavne dokumentacije, ispravke prijavne dokumentacije, transfera sa jednog univerziteta na drugi, pomoć u apliciranju na studentske vize, pronalazak smeštaja.

Ino agencija posvećena je informisanju mladih i roditelja kroz svoje sajtove http://www.kakonamaster.com i http://www.kakonaposao.com. Cilj nam je da prestižno i vrhunsko obrazovanje bude dostupno svima.

Ono što nas izdvaja:

  • Pripremamo i upisujemo svoje klijente na SVE državne i privatne prestižne programe u Evropi i Severnoj Americi.
  • Pružamo SVU neophodnu tehničku podršku, pripremu i izradu dokumentacije, i vođenje kroz celokupni aplikacioni proces.

Garantujemo 100% upis na studije u inostranstvu!

Klikom na link OVDE možete pristupiti interaktivnoj mapi univerziteta na kojima studiraju naši klijenti.

Klijenti INO Agencije u svetu

ino svet