Seneca College Toronto

Seneca Koledž je državni koledž i vodeći Univerzitet u Kanadi, osnovan 1967. godine, koji ima preko 100.000 studenata.  Poznat je po fleksibilnom pristupu studijama, gde je moguće studirati full time, ali i part-time i imati dosta prakse tokom studija.

Seneca Univerzitet je odlično povezan sa vodećim kanadskim kompanijama i institucijama, i svi studenti imaju obaveznu praksu.

Kampusi

Sa kampusima širom Toronta, Seneca studentima nudi prakse, poslove i partnerstva sa liderima industrije, najnovije materijale za učenje i kompjuterske tehnologije, predivne kampuse i različite prilike za unapređenje znanja i karijere. Obrazovanje je fleksibilno i pristupačno, zato Seneca koristi razne metode nastave – predavanja u učionici i online učenje kod kuće, prakse u institucijama za programe koji se odnose na primenjenu umetnost, biznis, ekonomiju i IT studije.

Seneca nudi programe iz raznih oblasti:

seneca

Više o programima možete pogledati ovde.

Cene

Cena studija na Seneca College po godini za akademske studije je oko 10000 američkih dolara godišnje, ali cena  može da varira. Cena studija je prosečno 10000 dolara po godini. Postoje i stipendije u vidu umanjenja školarine. Prijava na studije košta 50 dolara, i plaća se karticom na račun Univerziteta.

Rad posle studija

Nakon završetka studija može lako da se radi u Kanadi, jer postoji velika ponuda poslova i Kanađani veoma cene kada je neko završio njihov univerzitet. Nakon samo 5 godina studija u Kanadi može se dobiti kanadski pasoš i Kanađani dozvoljavaju dvojno državljanstvo.

Zašto Seneca

Prednost studija na Seneca College je kvalitet studija, i činjenica da imaju američki sistem univerziteta, ali da su studije jeftinije u poređenju sa Amerikom. Drugo, po završetku studija dobija se boravište i radna dozvola na tri godine u Kanadi, što je odlična šansa za one koje svoja prva radna iskustva žele da steknu u Kanadi.

Rok za prijavu za studije je 1. februar, ali je poželjno prijaviti se što ranije.


Ukoliko ste zainteresovani za studije na Seneca College pošaljite nam besplatan upit: