Turizam i hotelijerstvo

Odabrani univerziteti

HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland

HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland priprema studente za menadžersku karijeru u globalnom turizmu i ugostiteljstvu. Institut je fakultet koji je osnovan 1999. u Švajcarskoj, a ranije je postojao u Velikoj Britaniji.

(more…)

IMI – International Management Institute

IMI Institut iz Lucerna je uspešni, nezavisni, privatni institut za menadžment u hotelijerstvu. Škola koja neguje tradiciju porodičnog biznisa ove godine proslavlja 25 godina uspešnog rada i broji hiljade svršenih studenata koji rade širom sveta u najprestižnijim hotelima i uslužnim institucijama.

(more…)

Modul University Vienna

MODUL je prestižan austrijski biznis i hospitality Univerzitet čiji je osnivač Privredna komora Austrije. Idealan za studije biznisa i turizma, nalazi se u najprestižnijem delu Beča 19. distriktu i ima dve rezidencije za studente. (more…)

South Bank University London

Studirajte u centru Londona na državnom univerzitetu. Na samo 10 minuta hoda od Big Bena i Vestminsterske opatije na jednom od top britanskih univerziteta za preduzetništvo! Dostupne stipendije i povoljan studentski dom. 

(more…)

César Ritz Colleges Switzerland

Jedan od 5 univerziteta iz Swiss Education grupe Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim zbog svoje lokacije na obalama Ženevskog jezera, prelepim dvorcima iz kasnog 19. i ranog 20. veka, prilikama koje nudi i jedinstvenim stilom i luksuzom koji odiše celim kampusom. Ovo je jedna od najpoznatijih hotelijerskih škola na svetu, sa prepoznatljivim brendom i sjajnim plaćenim praksama nudi obrazovanje u hotelijerstvu, biznisu i preduzetništvu. Hrana i smeštaj su uračunati u školarinu. Dostupne stipendije.

(more…)

Business and Hotel Management School Švajcarska

Business and Hotel Management School je prestižni hotelijerski univerzitet i kulinarska škola u Lucernu. Sve godine studenti imaju plaćenu praksu. Studentski dom i hrana su uračunati u školarinu.

(more…)