Modul University Vienna

MODUL je prestižan austrijski biznis i hospitality Univerzitet čiji je osnivač Privredna komora Austrije. Idealan za studije biznisa i turizma, nalazi se u najprestižnijem delu Beča 19. distriktu i ima dve rezidencije za studente.

Studije u Beču

Modul se na Kahlenberg brdu iznad Beča, u 19. distriktu Beča, koji važi za najprestižniji deo Beča. Ceo univerzitet je u staklu i pruža se pogled na ceo Beč i vinograde. MODUL Univerzitet ima jedinstven kvalitet jer je Privredna komora Austrije vlasnik univerziteta i univerzitet je neprofitna organizacija, čiji je cilj da ima odlične međunarodne i studente. Akcenat je na biznis i hospitality programima, jer MODUL ima i prestižnu Srednju školu za hotelijerstvo i ugostiteljstvo. Ministarstvo obrazovanja Austrije strogo reguliše sve privatne univerzitete u Austriji te je kvalitet studija isti kao i na državnim univerzitetima, jedino odnos ka studentima potpuno drugačiji.

Vizija i istorijat univerziteta

Od 2007. godine ovaj neprofitni univerzitet nudi moderne osnovne i master studije, kao i različite MBA programe po kojima je poznat. Moto Univerziteta je “Expanding Horizons” i veoma je međunarodno orijentisan. Svi programi su na engleskom i 60% studenata dolazi van Austrije. Univerzitet je orijentisan na poslovne (biznis) studije, kao i na oblasti turizma, ugostiteljstva, održivog razvoja, javne uprave, menadžmenta novih medija i internacionalnog menadžmenta.Svi programi su akredirovani od strane austrijskog Ministarstva za nauku i istraživanje. Univerzitet nije veliki i ima ukupno 600 studenata, zbog čega su profesori i osoblje veoma posvećeni studentima. Kancelarija za međunarodne studente je na raspologanju za sve administrativne i druge potrebe.

Kako je studirati na Modulu

modul univerzitet ino agencijaDirektorka Ana Marija Popović imala je sastanke sa dekanom Florianom Aubkeom i direktorom upisa Alexandrom Barijem, gde je razgovarala o studijskim programima i apliciranju na osnovne i master studije. Ceo univerzitet je veoma lep, zgrade i učionice su nove i odlično opremljene, sa dobrom kantinom i različitim sadržajima da studentima učenje bude što lakše i prijatnije. Univerzitet je mali i ima 650 studenata iz 70 zemalja, što omogućava profesorima da budu veoma orijentisani na studente, i svaki student može da ima svog mentora ako mu je potrebna dodatna pomoć u učenju ili ispunjavanju zadataka. Postoje i različiti studentski klubovi, kao što su Vinski klub, Fudbal klub, Filmski klub, gde studenti mogu da se bavi različitim hobijima i aktivnostima.

MODUL Univerzitet ima svoj youtube kanal gde se možete detaljno informisati.

Bachelor – Osnovne studije u Beču

Osnovne studije traju 3 godine, osim programa od 4 godine (Hotel Management and Operations) gde je uključena i jedna godina praktičnih predmeta i treninga na MODUL Tourism College.

Programi na osnovnim studijama su:

  • Bachelor of Science (BSc) in International Management – Major in Interactive Marketing, Entrepreneurship and Governance or International Management (3 godine)
  • Bachelor in Tourism and Hospitality Management (BBA) – Major in Event Management, Tourism Management, or Hotel Management. (3 godine)
  • BBA in Tourism, Hotel Management and Operations – Major in Tourism, Hotel Management and Operations (4 godine)

 

osnovne studije modul bec

Master studije u Beču

Master studije traju dve godine.

Programi su:

  • Master in Management
  • Master in Tourism Management
  • Master in Sustainable Development

Život u Beču

Beč je grad koji je više godina za redom proglašavan kao grad sa najvišim kvalitetom života za svoje stanovnike. Što se stanovanja tiče, MODUL ima 2 studentske rezidencije na 10 minuta prevozom od fakulteta, čija je cena mesečno 300 evra. Za mesečne troškove u Beču je potrebno oko 700-800 evra mesečno, uključujući i smeštaj.

Cena studija

Cena studija po godini je 12000 evra, a za Master studije je moguće dobiti umanjenje na 9000 evra po godini, ako imaju prosek iznad 9 na osnovnim studijama.

studije u beču

Prijava na Modul

Prijava preko Ino agencije je besplatna, uz besplatnu reviziju dokumentaciju i slanje. Pošaljite nam dokumentaciju na office@inoagencija.com i mi ćemo je direktno poslati, ili pozovite 0615544199 za više informacija.

modul university

Cena za osnovne studije je 11000-13000 evra po godini, a studije traju 3 godine. Moguće je platiti svaku godinu u dve rate.

Cena za master studije je 12000 evra po godini, a studije traju 2 godine. Moguće je platiti svaku godinu u dve rate.

Postoji i Early Bird Discount, odnosno popust za ranije prijave. Ukoliko se kandidat prijavi, bude primljen i uplati prvu ratu za studije do 31. maja, student dobija 1000-3000 € popusta na ukupan iznos školarine.


Ukoliko ste zainteresovani za Modul, pošaljte nam besplatan upit