POSLOVNA PREPORUKA

Pismo preporuke (reference letter, recommendation letter) se često traži u apliciranju na studije u inostranstvu ili za poslove. Ovo je deo aplikacije u kojoj možete da se najviše istaknete.

Preporuke služe da potvrde činjenice koje ste naveli u CV-u i vaše osobine koje ste naveli u motivacionom pismu. Takođe, mogu i da pokažu i vaš socijalni kapital, koga sve poznajete, i gde ste sve radili.

Poslovna preporuka je usluga koja obuhvata pisanje preporuke na engleskom jeziku na osnovu informacija iz vašeg upitnika koji vam šaljemo, a koju potom potpisuje vaš poslodavac ili nadređeni. Pri pisanju poslovne preporuke, naši mentori posebno vode računa o usklađenosti informacija iz vašeg CV-a i motivacionog pisma i trude se da ih na pravi način istaknu, kako bi celokupna vaša aplikacija delovala uverljivo.

Preporuka može biti napisana na engleskom ili srpskom jeziku u zavisnosti od vaših potreba.

Cena Poslovne preporuke na engleskom jeziku iznosi 50 evra*. Dobija se u Word format-u za štampu na zvaničnom memorandumu kompanije, organizacije ili firme,kao i potpis vašeg poslodavca ili nadređenog. 

*Uplata se vrši u dinarskoj protivvrednosti na račun Ino Agencije prema srednjem kursu Komercijalne banke na dan uplate.

lor 2_001