POSLOVNI CV

Izrađujemo CV za poslove u Srbiji i inostranstvu na srpskom, engleskom i nemačkom jeziku.

Poslovni CV predstavlja tabelarni, hronološki i jasni prikaz vaših dosadašnjih, pre svega profesionalnih aktivnosti i dostignuća, kako bi budući poslodavac na pravi način mogao da se upozna sa vašim profilom i sposobnostima.

Poslovni CV Standard je usluga koja obuhvata izradu CV po Europass ili Microsoft standardima na engleskom jeziku. Izrađuje se na osnovu detaljnog upitnika koji vam mi šaljemo. Na osnovu vašeg popunjenog upitnika, radimo selekciju informacija i predstavljanje vašeg profila u formatu koji na pravi način ističe vaša umeća, prethodno radno iskustvo, stažiranja i projekte.

Premium CV 3-page-001Premium CV 2-page-001Premium CV 1-page-001INO Agencija CV1

NAŠE USLUGE PROFESIONALNE IZRADE DOKUMENTACIJE

Po završenom dokumetu dobijate PDF format za slanje, i  Microsoft Word format za kasnija korišćenja i prepravke. U ovu cenu su uračunati i stručni saveti naših mentora na koji način da poboljšate vaš CV.

Za dokumentaciju na nemačkom naplaćuje se dodatno prevod na nemački 10 evra po stranici ali se dobija dokumentacija i na engleskom/srpskom i na nemačkom. Sva dokumentacija izrađuje se na osnovu detaljnog upitnika koji Vam šaljemo mejlom, a za kompleksniju dokumentaciju naši mentori Vas intervjuišu lično. Rok izrade dokumentacije je do 7 radnih dana.

Cene:

  • Izrada CV-ija 120 evra
  • Cover letter (motivaciono pismo za posao) 50 evra
  • Sređivanje Linkedin profila 120 evra (ukoliko uzimate još neku uslugu cena je 60 evra)

Cena za sve tri usluge  230  200 evra!

Pošaljite nam porudžbinu ili upit