Poslovno motivaciono pismo – cover letter

Motivaciono pismo (cover letter, personal letter) je esej čija je osnovna svrha da predstavite sebe i posebno istaknete važna dostignuća i sposobnosti koji su navedeni u vašem CV-u. Poslovno motivaciono pismo najčešće predstavlja obavezan i najvažniji deo dokumentacije za prijavu na posao, koje vašem budućem poslodavcu omogućava da vas bolje upozna.

Poslovno motivaciono pismo je usluga koja obuhvata izradu eseja na jednoj stranici na engleskom jeziku, a na osnovu upitnika koji vam šaljemo. Na osnovu popunjenog upitnika naši mentori izdvajaju krucijalne informacije koje na pravi način oslikavaju vaše kvalitete, karakteristike, poslovne sposobnosti i dosadašnje aktivnosti. Za vas pišemo ubedljivo, jasno i strukturisano motivaciono pismo za željeni posao, koje je potpuno usklađeno sa svim ostalim delovima vaše aplikacije.

Takođe, naši mentori vode računa da motivaciono pismo može da se iskoristi za konkurisanje na veći broj poslova na koje imate želju da se prijavite.

Moguće je naručiti izradu poslovnog motivacionog pisma na engleskom i srpskom jeziku, a prevod na nemački se naplaćuje 10 evra.

Cena poslovnog motivacionog pisma na engleskom jeziku iznosi 50 evra. Dobija se PDF format-u za slanje, i Microsoft Word format-u za kasnija korišćenja i prepravke. U ovu cenu su uračunati i stručni saveti naših mentora na koji način da svoj poslovni profil predstavite budućem poslodavcu.

*Uplata se vrši u dinarskoj protivvrednosti na račun Ino Agencije prema srednjem kursu Komercijalne banke na dan uplate.

Motivaciono 3_001

Pošaljite nam porudžbinu ili besplatan upit