Kursevi jezika u inostranstvu

Unapredite znanje stranog jezika za kratak period, putujte i steknite nove prijatelje i iskustva! Kursevi su namenjeni mladima od 15 godina, kao i odraslima, i počinju svakog ponedeljka.

Rezerviši

Strani jezik ćete najlakše naučiti i/ili usavršiti svoje znanje ako ga budete učili u državi u kojoj je on zvaničan jezik. Učenje, na primer, nemačkog u Nemačkoj ili engleskog u Engleskoj ili SAD-u, gotovo sigurno daje dobre rezultate, kakve verovatno i očekujete od kursa jezika u inostranstvu. Uz to ćete imati priliku da se upoznate sa kulturom i načinom života u drugoj državi, da steknete nove prijatelje i vratite se bogatiji za jedno novo iskustvo i novi nivo znanja jezika.

Dve nedelje kursa u inostranstvu može zameniti i tri meseca učenja jezika u svojoj zemlji!

Kursevi jezika u inostranstvu, kao i brojne letnje škole jezika, sada su lako dostupni i vama! Ino agencija je posrednik desetina škola jezika iz inostranstva.

Letnji kamp engleskog jezika, kurs engleskog jezika u Londonu, učenje nemačkog u Nemačkoj (Berlin, Minhen) i Beču samo su deo onoga što vam možemo ponuditi.

Dostupne škole pogledajte ispod.

Kurs engleskog jezika u Engleskoj

Kurs engleskog jezika u Americi

Kurs engleskog jezika na Malti

Kurs engleskog jezika na Kipru

Kurs nemačkog jezika u Nemačkoj

Kurs nemačkog jezika u Austriji

Kurs italijanskog jezika u Italiji

Kurs španskog jezika u Španiji

Kurs francuskog jezika u Francuskoj

Kurs francuskog jezika u Švajcarskoj

Letnji programi za juniore

Profesionalni kursevi nemačkog jezika u Berlinu za pravnike, medicinare i novinare!

 

kurs-nemackog-berlin
”Na kurs sam krenula sa slabim znanjem nemačkog. Imala sam bukvalno nivo A1. Za 4
nedelje sa prešla ceo nivo A2 i napredak koji sam napravila bio je ogroman. Radila sam
stalno domaće zadatke i trudila sam se da čitam nemačke bajke koje sam uzela iz biblioteke škole.”  – Ana Zavišić, polaznica kursa nemačkog jezika u Berlinu

 

malta
”Sveukupan utisak koji sam stekla počevši od prvog samostalnog edukativnog putovanja na Malti pa sve do mnogobrojnih koji su usledili je da je to jedna nezamenjiva dragocenost odrastanja i akademskog razvijanja. Nova praktična znanja, ljudi najrazličitijeg porekla koji zapravo imaju mnogo sličnosti sa vama, istraživanje novih destinacija i nezaboravan provod samo su neki od razloga za preduzimanje tog koraka.” – Sara Petrović, polaznica kursa engleskog jezika na Malti

 

Ukoliko vas interesuje kurs jezika u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit i poslaćemo vam kompletnu ponudu sa cenama: