St George International London

SGI – St George International je škola osnovana 1962. godine u Londonu. Sa preko 50 godina iskustva u predavanju SGI je 1992. akreditovan od strane British Council-a i do danas usavršava metode prenošenja znanja engleskog jezika.

Fantastična lokacija u centru Londona (The West End) je jedna od stvari koje ovu školu čine odličnim izborom kada je učenje engleskog jezika u pitanju. Škola jezika se nalazi u mirnoj studentskoj regiji i nudi kurseve poput General English, Business English i Academic English.

lokacija SGI kako na master

KURSEVI

SGI deli kurseve prema upotrebi i nameni – General EnglishBusiness English i Academic English.

General English kursevi su podeljeni na Standard, IntensiveEnglish Combination i Afternoon English.
Business je podeljen na Business Mini GroupBusiness Mini Group PlusBusiness EnglishCombination dok je Academic English  podeljen na IELTS PreparationIELTS Intensive, IELTS CombinationUniversity FoundationSGI SELT PreparationCAE Exam preparation i FCE English preparation.

St George Institute kako na master

Smeštaj

SGI nudi nekoliko vidova smeštaja za polaznike svojih kurseva.
Opcije su Students Residence, Homestay vid smeštaja, neki od londonskih hotela ili privatnih studija. 
Studentska rezidencija se nalaze na lokacijama sa kojih se lako stiže do same škole, neke nude doručak i večeru, a neke self-catering, neke su otvorene tokom cele godine a neke su predviđene za smeštaj samo u letnjim mesecima, cena je od 280 do 405 funti nedeljno.
Homestay ili smeštaju u porodicama u Londonu je poklonjena velika pažnja jer se veliki broj studenata opredeli baš za ovaj vid smeštaja, između ostalog da bi što više bili izloženi engleskom jeziku i brže napredovali u učenju, a cena je između 160 i 225 funti zavisno od zone gde se smeštaj nalazi i obroka koje student želi. Porodice i smeštaj bira i ocenjuje sama škola, te moraju ispunjavati visoke standarde. Ako se student odluči za smeštaj u hotelu, škola je obezbedila nekoliko hotela blizu škole sa 3 ili 4 zvezdice ali po pristupačnim cenama (145-175 funti dnevno), a za one koji žele smeštaj i privatnost na vrhunskom nivou tu su specijalni stanovi koje škola preporučuje za svoje polaznike (cena od 87 do 127 funti dnevno zavisno da li je letnja sezona ili ne).

SGI nudi i transfer od i do aerodroma.

Cene

Cena grupnih kurseva zavisi od više faktora – broja nedelja, inteziteta kursa i veličine grupe.
Dvonedeljni Standard Course (20h engleskog nedeljno)  bi koštao 1441 funti i uključuje: kurs, ulazni test, smeštaj sa doručkom, knjige i materijale, besplatan interenet ekskurzije ukoliko su predviđene u okviru kursa, završni sertifikat jezika.
Cena ne uključuje: troškove prevoza, vize, prevoza od aerodroma (može se rezervisati) i lične troškove.

Kurs za pripremu FCE i CAE u trajanju od 4 nedelje je 825£ i ovo je odlična cena za pripremu testa čiji sertifikat važi celog života, za razliku od IELTS-a i TOEFL-a.

Ino agencija je zvanični partner SGI Instituta u Londonu! Ako ste zainteresovani za ovu školu, slobodno nas kontaktirajte!

10 razloga zašto SGI treba da bude vaš prvi izbor pri biranju škole jezika u Britaniji su:

  • lokacija – Central London
  • rad u malim grupama – 12 polaznika General English, 8 polaznika Business English
  • preko 50 godina iskustva u predavanju engleskog jezika
  • 98% procenat preporuka bivših polaznika škole
  • Odlični rezultati nakon procena i inspekcija – British Council-a i ISI-a.
  • Super izbor kurseva engleskog koji počinju svakog ponedeljka u godini
  • Licencirani garant za studentske vize 
  • opcije kvalitetnog smeštaja po razumnim cenama u Londonu
  • uzbudljiv društveni program – događaji i aktivnosti svake nedelje
  • odlična podrška studentima– tutorisanje, individualni plan nastave, vodič za samostalno učenje