Studije u Americi i Kanadi

Direktan upis na više od 150 univerziteta i koledža u Americi i Kanadi sa povoljnim školarinama.

Apply Board je najveći severno-američki sistem za visoko obrazovanje, preko kojeg studenti imaju niže cene apliciranja i školarina, i olakšan upis. Acceptance rate je 95%! Ino agencija je njihov eksluzivni zastupnik za Balkan i možete nam se obratiti za slanje prijava koje šaljemo direktno.

Koledži

Koledži koje studenti biraju su oni visoko rangirani poput University of Waterloo, San Jose State University, Washington State University, University of California, Queen’s University i mnogi drugi. Cena školarine varira od 10 hiljada evra do 40 hiljada evra. Studije u Kanadi su uglavnom jeftinije, a troškovi života variraju od grada. Kada nam pošaljete upit za studije poslaćemo vam i troškove cene života za određeni grad.

americki univerziteti

ApplyBoard

Na AppyBoard platformi možemo jasno videti cene studija, kao i troškove života, i sve druge prateće informacije vezane za odabrani univerzitet i program, tako da ste potpuno sigurni. Preko nas imate i do 30% jeftinije prijave i školarine, a naša usluga slanja je besplatna. Aplikacije za Ameriku i Kanadu izuzetno su komplekne i ovo je apsolutni najlakši način da se upišu studije u Severnoj Americi.

studije u americi i kanadi

Izdvajamo univerzitete

HULT BUSINESS SCHOOL NEW YORK više ovde

SENECA COLLEGE TORONTO više ovde

NEW YORK FILM ACADEMY više ovde

UNIVERSITY OF CALIFORNIA LA više ovde

WASHINGTON STATE UNIVERSITY SIJETL više ovde

UNIVERSITY OF REGINA CANADA više ovde

WATERLO UNIVERSITY CANADA više ovde

Prijava

Ino agencija može da vam pomogne u apliciranju, sakupljanju dokumentacije kao i proceni univerziteta i programa koji odgovaraju vašem profilu i planovima.

Ukoliko ste zainteresovani za studije u Americi ili Kanadi, pošaljite besplatan upit ispod