Besplatan odabir programa

Uz pomoć Ino tima odaberite pravi program za sebe i prijavite se direktno. Zakažite besplatne konsultacije i istraživanje pet partnerskih institucija i pomoć pri odabiru programa studija na našim partnerskim univerzitetima širom sveta. Slanje prijave je besplatno. 

Uz pomoć Ino tima odaberite pravi program za sebe i prijavite se direktno. Naši savetnici predstaviće vam opcije za studije, objasniti vam proceduru upisa i predložiće vam idealne programe studija u odnosu na vaše želje, mogućnosti i ambicije. Preko Ino savetnika lakše ćete dobiti umanjenja školarine i druge pogodnosti.

Zakažite besplatne konsultacije i istraživanje pet partnerskih institucija i pomoć pri odabiru programa studija na našim partnerskim univerzitetima širom sveta. Slanje prijave je besplatno. Ukoliko vas interesuju nepartneske institucije, usluga pretraživanja 5 nepartnerskih univerziteta i odabir programa naplaćuje se 50 evra ili 6000 RSD.

Konsultacije i odabir programa cena
Istraživanje pet partnerskih institucija i pomoć pri odabiru programa studija besplatno
Istraživanje pet nepartnerskih institucija i pomoć pri odabiru programa studija 50 EUR

Konsultacije držimo kod nas u Ino agenciji u Beogradu ili na skajpu za kandidate van Beograda, sa celog Balkana i za celu dijasporu.

Ostale usluge možete preuzeti > Ino usluge 2019


Pošaljite nam direktno pitanje i zakažite svoj termin besplatnih konsultacija