Partnerski univerziteti

Univerziteti čiji smo regionalni predstavnici i za koje radimo preselekciju studenata za upis. Preko nas ćete se besplatno prijaviti, direktno upisati i lakše dobiti stipendiju. Budite sigurni!

Ino agencija je najveći nacionalni studentski rekruter za preko 100 univerziteta i škola iz celog sveta. Za ove univerzitete garantujemo upis, i u mogućnosti smo da kontaktiramo upisnu komisiju kako bismo bili sigurni da će vas primiti. Usluge slanja prijave su besplatne.

Partnerski univerziteti su državni i privatni univerziteti koje smo odabrali na osnovu njihovog rangiranja, prestiža, kvaliteta studija ali i pristupačnih cena za ljude sa naših prostora. Ispod smo izdvojili najbolje rangirane i najpopularnije univerzitete za studente.

Ukoliko imate svu potrebnu dokumentaciju mi je šaljemo direktno na univerzitet i nama ne plaćate uslugu slanja (ponekad je application fee obavezan i plaća se fakultetu). Ako vam je potrebna izrada dokumentacije uzmite BASIC paket. Pre apliciranja radimo pregled dokumentacije i slanje kako bismo bili sigurni da će apliciranje proći u najboljem redu. Pomažemo da izaberete pravi smer, fakultet i zemlju za sebe, u skladu da vašim planovima i mogućnostima.

Najbolje rangirani državni i privatni Univerziteti

Engleska

Italija

Austrija

Nemačka

Holandija

Francuska

Švedska

Španija

Švajcarska

Amerika

Kanada

Grčka

Malta

Kipar

Mađarska

Češka

Rusija

Bugarska


Ako želite da studirate u inostranstvu pošaljite nam besplatan upit: